Over ons

Arrabis staat voor een multidisciplinaire aanpak en het bieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Als meewerkende zaakvoerder staat Tom dicht bij zijn klanten!

Geschiedenis

Papa Herman gaf zijn zoon Tom zijn kennis van loodgieterij met de paplepel mee maar voor zijn studies koos Tom voor elektriciteit en koeltechniek. Hier deed hij ook zijn eerste werkervaring in op. Enkele jaren later startte hij Arrabis op in bijberoep. In 2007 werd Tom volledig zelfstandig en nam zijn vrouw Kim achter de schermen de administratieve taken meer en meer op. In 2016 stapte ze volledig mee in het verhaal én werd de vroegere Tecno in Zandhoven aangekocht en omgebouwd tot magazijn met bureauruimte. Hier groeide Arrabis uit tot de zaak die ze vandaag is. We zijn een bedrijf waar service en kwaliteitsvol werken op maat van onze klanten centraal staat!
+
gerealiseerde projecten
+
jaren ervaring
%
kwaliteitsvolle service

Hoe werken we?

We streven naar een goede service, professionaliteit en advies op maat. Na een eerste contact komt Tom langs om uw situatie te bekijken en te luisteren naar uw verhaal en vragen. Hij maakt een gepersonaliseerde offerte op die nog verder kan besproken worden en vervolgens kan goedgekeurd worden. Kim gaat over tot het bestellen van de materialen en het inplannen van de werken.

Wie zijn we?

Tom

Enthousiaste en meewerkende zaakvoerder met uitgebreide technische kennis

Kim

Stem aan de telefoon en administratieve duizendpoot